• Registrovať sa oplatí
  • Hell-Cat
  • Čln KOLIBRI
  • Hell-Cat šnúry
  • Doprava zdarma
  • Bivaky
  • Carp Only boilies
  • Rybárske Kreslá
  • Bivak Giants Fishing Gaube Bivvy 2 Man

FISHOP - rybárske potreby

....a ideme na ryby...!!!

Ochrana osobných údajov

  • Quatro
  • Previous
  • Ďalší

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV
Pokiaľ ste našim zákazníkom, zverujete nám svoje osobné údaje. Zodpovedáme za ich ochranu a zabezpečenie. Zoznámte sa prosím s ochranou osobných údajov, zásadami a právami, ktoré máte v súvislosti s GDPR (Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane osobných údajov).

I. Kto je Správca osobných údajov

Správcom osobných údajov na eshope www.fishop.sk je firma FISHOP s.r.o., Madáchova 2677/175, 943 60  Nána, IČO: 31436501, IČ DPH: SK2020415705 v zastúpení konateľom Ing. Ivan Kačinec, bytom Madáchova 2677/175, 943 60 Nána, e-mail: info@fishop.sk. Správca určuje, ako budú vaše osobné údaje spracovávané a za akým účelom, akú dlhú dobu.

II. Kontaktné údaje

Pokiaľ sa budete chcieť v priebehu spracovávania na nás obrátiť so svojími otázkami a požiadavkami, môžete nás kontaktovať e-mailom na našej e-mailovje adrese info@fishop.sk alebo telefonicky na čísle: +421903436489.

III. Prehlásenie

Spoločnosť FISHOP s.r.o., ako správca vašich osobných údajov prehlasuje, že spĺňa všetky zákonné povinnosti,  vyžadované platnou legislatívou, hlavne zákonom o ochrane osobných údajov č, 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a GDPR (Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679, a teda že:

- Spoločnosť FISHOP s.r.o. bude spracovávať vaše osobné údaje len na základe platného právneho dôvodu, a to predovšetkým oprávneného záujmu, plnenia zmluvy, zákonnej povinnosti či udeleného súhlasu.

- Plní si podľa článku 13 GDPR informačnú povinnosť ešte pred zahájením spracovávania osobných údajov.

- Umožní a bude vás podporovať v uplatňovaní a plnení vašich práv podľa zákona o ochrane osobných údajov a GDPR.

IV. Rozsah osobných údajov a účel spracovania

- POSKYTOVANIE SLUŽIEB, PLNENIE ZMLUVY

Vaše osobné údaje v rozsahu: meno, priezvisko, adresa bydliska, dodacia adresa, e-mail, v prípade nákupu ako podnikateľ alebo firma tiež IČO a DIČ, telefónne číslo, nutné k plneniu zmluvy, t.j. dodanie objednaného tovaru.

- VEDENIE ÚČTOVNÍCTVA
Ak ste zákazníkom, vaše osobné údaje (fakturačné údaje) sú nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti pre vystavovanie a evidenciu daňových dokladov.

-  ÚDAJE PRI REGISTRÁCII
V prípade, ak sa rozhodnete u nás vytvoriť používateľské konto, zbierame aj všetky údaje s tým súvisiace. Povinnými údajmi sú vaše meno, priezvisko, adresa, telefónne číslo a e-mailová adresa. Tieto údaje využívame na to, aby sme s vami vedeli komunikovať.

- MARKETING - ZASIELANIE INFORMAČNÝCH E-MAILOV
Vaše osobné údaje (e-mail a meno), môže spoločnosť využívať za účelom priameho marketingu - zasielanie obchodných oznamov. Ak ste našim zákazníkom, môžeme tak robiť z oprávneného záujmu, pretože dôvodne predpokladáme, že vás naše novinky zaujímajú, a to po dobu 7 rokov od poslednej objednávky.

Pokiaľ nie ste naším zákazníkom, môžeme vám zasielať newslettery len na základe vášho súhlasu, po dobu 7 rokov od jeho udelenia. Váš súhlas nám môžete udeliť v objednávkovom formulári (v košíku). Toto potvrdenie je jasným vyjadrením vášho súhlasu so spracovaním vašich osobných údajov.

V oboch prípadoch môžete tento súhlas odvolať v každom prípadnom newsletteri, v ktorom je formulár pre odvolanie.

POKROČILÝ MARKETING NA ZÁKLADE SÚHLASU
Len na základe vášho súhlasu vám môžeme posielať taktiež inšpirujúce ponuky tretích osôb alebo využiť e-mailovú adresu napr. pre remarketing a cielenie reklamy na Facebooku, a to po dobu 5 rokov od udelenia súhlasu. Ten môžete, samozrejme, kedykoľvek odvolať prostredníctvom našich kontaktných údajov.

FOTOGRAFICKÁ DOKUMENTÁCIA, REFERENCIE
Len na základe vášho súhlasu môžeme použiť vaše fotografie, videá, články, alebo písomné referencie na našej stránke, a to po dobu 15 rokov, alebo kým nevyužijete svoje právo odvolať kedykoľvek tento súhlas prostredníctvom e-mailu na našu e-mailovú adresu info@fishop.sk.

V. Cookies

Pri prechádzaní nášho e-shopu zaznamenávame vašu IP adresu, ako dlho sa na stránke zdržíte a z ktorej stránky prichádzate. Používanie cookies pre meranie návštevnosti webu a prispôsobenie zobrazenia webových stránok vnímame ako svoj oprávnený záujem správcu, pretože veríme, že vďaka tomu vám môžem ponúknuť ešte lepšie služby.

Cookies pre cielenie reklamy budú spracovávané len na základe vášho súhlasu.

Naše webové stránky je možné prechádzať tiež v režime, ktorý neumožňuje zbieranie osobných údajov. Používanie cookies môžete na svojom počítači zakázať.

VI. Zabezpečenie a ochrana osobných údajov

Chránime osobné údaje v maximálnej možnej miere pomocou moderných technológií, ktoré odpovedajú stupňu technického rozvoja. Prijali sme a udržujeme všetky možné (aktuálne známe) technické a organizačné opatrenia, ktoré zamedzujú zneužitiu, poškodeniu alebo zničeniu vašich osobných údajov, a teda:

- Zabezpečeným prístupom do počítača a notebooku (zabezpečené heslom).

- Zabezpečeným prístupom do telefónu (zabezpečené heslom a čítačkou otlačkov prstov).

- Zabezpečeným prístupom do e-mailových schránok (zabezpečené užívateľským menom a heslom).

- Zabezpečeným prístupom do aplikácií na rozosielanie e-mailov (zabezpečené menom a heslom).

- Zabezpečeným prístupom do účtovných systémov (zabezpečené menom a heslom).

- Šifrovanou komunikáciou na našom webe (platný certifikát https).

- Pravidelnou aktualizáciou software-u a antivírovým programom.

Osobné údaje budú spracovávané v elektronickej podobe automatizovaným spôsobom a v tlačenej podobe neautomatizovaným spôsobom.

VII. Poskytnutie osobných údajov tretím osobám

K vašim osobným údajom má prístup okrem konateľa spoločnosti aj:

- externá účtovníčka, s ktorou má naša spoločnosť uzavretú sprostredkovateľskú zmluvu v zmysle platného zákona o ochrane osobných údajov

- prepravná služba Geis Parcel SK s.r.o. Trňanská 6, 960 01  Zvolen, IČO: 46489562, IČ DPH: SK2023410301, s ktorou má naša spoločnosť uzavretú sprostredkovateľskú zmluvu v zmysle platného zákona o ochrane osobných údajov

- IT technická podpora a správca platformy našej webovej stránky IRISOFT s.r.o., Soblahovská 1116/61, 911 01  Trenčín, IČO: 36332275, IČ DPH: SK2021775811

- Heureka Shopping s.r.o., Karolinská 650/1, 186 00 Praha 8, Česká republika, IČ 02387727, DIČ CZ02387727

- splátkový systém Quatro v zastúpení Všeobecná úverová banka, a.s, Mlynské nivy 1, 829 90 Bratislava 25, IČO: 31320155, IČ DPH: SK7020000207

 

- Facebook Ireland Ltd, 4 Grand canal square, Dublin 2, Irsko, VAT IE9692928F

- Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

- Slovenská pošta, a.s., Partizánska cesta 9, 975 99 Banská Bystrica, IČO 36 631 124, IČ DPH SK 2021879959

 

Osobné údaje, ktoré spracovávame ako správca aj ako spracovateľ, môžeme sprístupňovať výhradne spolupracovníkom a spracovateľom, ktorí vykonávajú administratívnu a technickú podporu pri fungovaní aplikácií potrebných k fungovaniu webu a podporných aplikácií alebo sa podieľajú na chode nášho podnikania.

Iným subjektom je umožnený prístup len z dôvodu plnenia zákonných povinností.

Vaše údaje nebudeme poskytovať do tretích zemí. Dáta spracovávame výhradne v Európskej únii alebo v krajinách, ktoré zaisťujú odpovedajúcu úroveň ochrany na základe rozhodnutia Európskej komisie.

VIII. Vaše práva v súvislosti s ochranou osobných údajov

- V súvislosti s ochranou osobných údajov máte množstvo práv. Pokiaľ budete chcieť niektoré z týchto práv využiť, prosím, kontaktujte nás prostredníctvom e-mailu: info@fishop.sk.

- Máte právo na informácie, ktoré je naplnené už touto informačnou stránkou so zásadami spracovania osobných údajov.

- Vďaka právu na prístup nás môžete kedykoľvek vyzvať a my vám doložíme v lehote 15 dní, aké vaše osobné údaje spracovávame a na aké účely.

- Pokiaľ u vás nastanú zmeny v rámci osobných údajov, máte právo na ich doplnenie a zmenu.

- Právo na výmaz (byť zabudnutý): Vašim ďalším právom je právo na výmaz (byť zabudnutý). V takomto prípade vymažeme všetky vaše osobné údaje zo svojho systému i zo systému všetkých spracovateľov a záloh. Na zaistenie práva na výmaz potrebujeme 10 dní. Tento výmaz sa nevzťahuje na výmaz z evidencie účtovných dokladov v zmysle zákona o účtovníctve.

Sťažnosť na Úrade na ochranu osobných údajov:

Pokiaľ nadobudnete podozrenie, že s vašimi údajmi nie je nakladané v súlade so zákonom, máte právo sa so svojou sťažnosťou kedykoľvek obrátiť na Úrad pre ochranu osobných údajov. 

 

Telefonické objednávky a poradenstvo

Telefonické  objednávky a poradenstvo

+421 903 436 489

Ak potrebujete poradiť, alebo

chcete tovar objednať 

telefonicky, sme Vám k dispozícii :

v pracovné dni  8:00 - 20:00

v sobotu a v nedeľu 10:00 - 20:00

 

 

Anketa

Aký spôsob lovu uprednostňujete?

 

Prihlásenie

Tieto internetové stránky používajú súbory cookies. Bližšie informácie o použitých súboroch cookies a ako je možné zabrániť ich používaniu nájdete na stránke s informáciami o ochrane osobných údajov